Onderhandelingen deel CAO

Onderhandelingen deel CAO

 

AC – ABVV

Van Arteveldestraat 17

2060 Antwerpen

 

Mortsel/Heultje/Wilrijk                                  Maandag 03 juni 2019

 

Aan alle arbeid(st)ers van Agfa-Gevaert NV.

ONDERHANDELINGEN DEEL CAO

Naar aanleiding van de gesprekken met de directie over een deel CAO op woensdag 29 mei 2019, was er geen gemeenschappelijk akkoord over de nieuwe voorstellen. Het ABVV wilde de arbeiders laten beslissen over het ontwerp akkoord betreffende werkzekerheid-loonzekerheid en SWT in een referendum (66% goedkeuring). Het ontwerpakkoord omvatte het volgende:   -15% loon voor de tijdelijke medewerkers met wie vanaf 1 juli 2019 een nieuwe arbeidsovereenkomst wordt afgesloten, een werkzekerheid en inkomenszekerheid garantie voor de periode 01/01/2019 tot 31/12/2022, verlenging SWT regelingen van zodra het wettelijk en de sector kader dit toelaat. Het ACV wil het verschuiven naar de reguliere CAO.

Om het gemeenschappelijk vakbondsfront te respecteren zijn de gesprekken met de directie stopgezet.

 

 

Namens de vakbond

AC  ABVV

 

Vercammen Tom

Woordvoerder

Verlaeckt Bruno

Voorzitter

Deel deze inhoud:

admin ABVV Agfa Gevaert

Reacties zijn gesloten.