Vanaf  begin 2020 kan je als  je 25, 35, 40 of 45  jaar  dienst  hebt  ook  kiezen voor een “aankoop bon “ van Kadonation . Dit  is een surplus op de reeds bestaande keuzemogelijkheden .

Met  deze bon kan je , na registratie , bij meer  dan 60 winkels terecht  . Het  is een uitgebreide keuze uit  online winkels, traditionele winkels, reisbureaus,  … maar je hebt  ook de mogelijkheid om een goed doel te steunen .

Meer  info  betreffende de partners : https://kadonation.com/nl/partners

Werkwijze :

Surf naar  https://kadonation.com/nl/voucher

Volg  nu  de werkwijze hieronder

kadonation Kadonation

Als er  nog  problemen zijn :

KadonationHulp Kadonation

 

Volgende info stond ook  nog  in info 403 van 21 januari 2020

 

Kindergeschenken

Tot nu toe ontvingen de  kinderen van 3 tot 9 jaar een geschenkbon van Collishop ter waarde van 25 euro (november)  kinderen van 12 jaar een geschenkbon van Collishop ter waarde van 35 euro (april-mei)
Vanaf 2020 wordt de geschenkbon van Collishop vervangen door een Kadonation-cadeaubon. De waarde van de bons blijft behouden.

Jubilarissen

Tot nu toe ontvingen de jubilarissen met  25 jaar dienst: keuze uit een uurwerk of een reischeque ter waarde van 400 euro, te besteden in een TUIkantoor + een ereteken  35 jaar dienst: een reischeque ter waarde van 900 euro, te besteden in een TUI-kantoor  40-45-50 jaar dienst: een reischeque ter waarde van 500 euro, te besteden in een TUI-kantoor

Vanaf 2020: De reischeque te besteden in een TUI-kantoor wordt vervangen door een Kadonation-cadeaubon. De waarde van de cheques blijft behouden. 25 jaar dienst: Het ereteken bij 25 jaar dienst blijft behouden. Voor 2020 kan er nog een keuze gemaakt worden uit een uurwerk, een reischeque te besteden in een TUI-kantoor of een Kadonation-cadeaubon. Eind 2020 zal na een evaluatie beslist worden of vanaf 2021 nog uurwerken worden aangeboden.

Hoe werkt de Kadonation-cadeaubon?
Je hebt een Kadonation-cadeaubon ontvangen. Op deze bon staat jouw Kadonation-code. Ga naar www.kadonation.com/voucher en geef je Kadonation-code in. Meld je aan of registreer je. Via je account kan je steeds je tegoed raadplegen en besteden.

Kies via Kadonation (https://kadonation.com/nl/partners) bij welke kadopartner(s) je het bedrag wil besteden. Je hoeft het bedrag niet in één keer te besteden. Je kan dus het bedrag in schijven bij meerdere partners besteden en je kan het bedrag ook zelf aanvullen. Vervolgens ontvang je via mail je waardebon bij de gekozen kadopartner(s). Zo lang je geen kadopartner hebt gekozen, blijft je Kadonation-cadeaubon levenslang geldig. Heb je al wel een kadopartner gekozen en een waardebon ontvangen, dan gelden de voorwaarden van de gekozen partner.